Szolgáltatások

A vállalkozásodra szabott videós stratégiák

huawei_psmart2021

CÉGBEMUTATÓ VIDEÓ

Ha a vállalkozásodnak különösen érdekes története van, akkor a cégbemutató videó a legjobb választás. Hogyan alakult meg a vállalkozásod? Mi motivált arra, hogy belevágj?

Mivel az emberek érzelmi alapon hoznak meg döntéseket a vásárlásaik során, azáltal, hogy arcokat, és történeteket társítasz a vállalkozásodhoz a vásárlók jobban tudnak kötődni a brandhez, és nagyobb eséllyel vásárolnak, rendelnek meg szolgáltatást.

AJÁNLÁSI VIDEÓK

A testimonial videók segítik az oldaladra látogatókat abban, hogy nagyobb betekintést nyerhessenek az üzletedbe/szolgáltatásaidba. Egy jól elkészített ilyen jellegű videó rezonál a potenciális vásárlóiddal, és tovább építi a bizalmat, ami elengedhetetlen egy vállalat marketing tevékenységében.

Company Strengths at a glance

TERMÉK / SZOLGÁLTATÁS BEMUTATÓ VIDEÓ

Könnyű abba a hibába esni, hogy a termékek / szolgáltatások tulajdonságait, előnyeit szeretnénk kihangsúlyozni. E helyett mi azt javasoljuk, hogy fókuszálj arra, hogy milyen megoldást kínál a vállalkozásod egy adott problémára. Hass az érzelmekre, és mutasd be, hogy az adott termék / szolgáltatás hogyan teszi a vevőid életét egyszerűbbé, jobbá, teljesebbé. 

Facebook
92%
Instagram
89%
Linkedin
95%
YouTube
98%